Bruiloft J&P


September is een van de drukte trouwmaand van het jaar. De kans is groot op een mooi nazomers weer, de gasten zijn vaak niet op vakantie als jullie trouwen en zijn de gasten en ook jullie zelf mooi bruin door de zomerse zonnestralen van de maanden daarvoor.

Wees wel op tijd met alles regelen voor jullie mooie dag, omdat september erg populair is om te trouwen (vooral op vrijdag) zijn er vaak al meerdere bruidsparen jullie voor met de locatie, fotograaf enz.

Wanneer je met mij contact op zou moeten nemen? Het liefst 1 jaar van te voren, dan kan ik jullie meestal wel garanderen van een plekje.

Deze bruiloft heb ik ook mogen vastleggen in de maand september. Prachtig weer deze dag! Bewolkt weer is eigenlijk wat ik elke bruiloft graag zou willen zien. Geen felle zonnestralen, geen harde schaduwen en op elke plek kun je fotograferen met een prachtige blauwe lucht.