Bruiloft Kevin&Kim


Eindelijk heb ik eens tijd om mijn website te onderhouden en dus ook mijn blog. De drukke trouwmaanden zijn voorbij en ik krijg iets meer tijd om na te denken wat ik nog meer zou willen. De komende weken ga ik mijn website vernieuwen en iets meer met jullie delen van wat ik doe op social media. Wat zouden jullie graag van mijn werk willen zien?

De bruiloft van Kevin & Kim wil ik graag met jullie delen! Dit is een erg bijzondere bruiloft, want Kim is een van mijn beste vriendinnen. We kennen elkaar al vanaf de peutergroep en zien elkaar nog regelmatig. Allebei hebben we een dochtertje van 2 jaar oud, iets bijzonders wat onze band nog sterker maakt.

Als er kinderen zijn maakt dit de bruiloft extra persoonlijk, zelf moet ik dan soms erg mijn best doen om ook niet een traantje weg te pinken op het moment dat de bruidegom zijn bruid en kinderen voor het eerst ziet op de grote dag. We hadden deze dag erg geluk met het prachtige weer, maar de fotolocatie was een industriële binnenlocatie.