Bruiloft M&S


Een terugblik op een hele mooie bruiloft van dit jaar. Na een heel fijn gesprek bij het aanstaande bruidspaar thuis was ik dolbij dat ik deze bruiloft mocht vastleggen. Aan het interieur zag je meteen, ze hebben gevoel voor styling en dit past helemaal bij mij.

We hadden de dag zelf prachtig weer en alles was in de puntjes verzorgd. Ze hadden een boomstronk laten maken met hun namen erin gegraveerd, erg bijzonder! M is lerares op een school en natuurlijk moesten we ook even langs, alle kinderen hadden ballonnen vast en er was een groot feest georganiseerd.

De fotoreportage was in Hoek van Holland, veel mensen weten niet dat hier een heel mooi oud kasteeltje staat waar je prachtige foto's kunt maken.

De ceremonie was in de lickebaerdshoeve, omdat het weer zo mooi was deze dag trouwden ze buiten in een mooie setting.

Na de ceremonie stond er een heerlijke 'sweet table' klaar, verzorgd door NON-Popup.