Bruiloft S&P


Wauw! Het is al even geleden dat ik wat op mijn blog heb geschreven, januari begon zo goed dat ik er nauwelijks tijd voor heb gehad.

Ik had nooit durven dromen dat Fotolabel dit jaar zo zou groeien. Over een paar weken ben ik als het goed is trotse moeder van een zoon, dat heeft er natuurlijk ook wel mee te maken. Nu ik lekker met verlof ben heb ik mijn website weer even een update gegeven.

Na heel erg veel reportages en te gekke bruiloften kijk ik positief terug op de afgelopen maanden. En wat ben ik blij met Marielle, zei vervangt mij tijdens mijn verlof maar ook tijdens de drukke periodes.

Er staan nog heel veel bruiloften op te planning dit jaar, heerlijk om naar uit te kijken!

Deze bruiloft fotografeerde ik in juni en wat zag het bruidspaar er mooi uit, Marielle en ik hebben deze bruiloft samen gefotografeerd en werden telkens dol enthousiast van al die mooie styling en de sfeer op de bruiloft.

Gaan jullie in 2019 trouwen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, ik kom altijd eerst bij jullie langs om kennis te maken en mijn werk te laten zien. Aan de hand van het gesprek maak ik een passende offerte.

info@foto-label.nl

Wil je graag dat Marielle en ik samen jou bruiloft fotograferen? Wij zijn een nieuw bedrijf gestart samen, dit is nog in volle bloei maar in oktober is de website helemaal klaar. Wij doen dit onder de naam Bloesemfotografie.

Waarom twee fotografen? Met twee fotografen hebben jullie meer foto's van de dag, kunnen we alle bijzondere momenten van verschillende kanten vastleggen. Bijvoorbeeld met de Firstlook, hier heb je dan foto's van het totale beeld maar ook de verfijnde details met close-up foto's.

De ‘taken’ van de twee fotografen worden als het ware verdeeld: de ene concentreert zich op de overall sfeer, mensen, locatie, details en de andere gaat op ‘jacht’ naar emoties.

Een paar ogen zien meer dan een, wij hebben allebei onze eigen specialisatie.

Voor meer informatie: info@bloesemfotografie.nl

Onderstaande foto's zijn in lage resolutie.