Mijn favoriete stad in huis!


De titel zegt het al, mijn favoriete stad! De stad Amsterdam is hier erg geliefd in huis.

Voor mijn man als grote Ajax fan en voor mij omdat ik hier tijdens mijn studie een hele leuke tijd heb gehad.

Hier is ook mijn passie voor fotografie begonnen, altijd vond ik het fotograferen erg leuk maar tijdens mijn opleiding werd ik met de week enthousiaster. Ook is Amsterdam natuurlijk een prachtige stad om te fotograferen.

Al een tijdje zocht ik iets voor in huis, zo leuk die steden posters! Uiteindelijk kwam ik terecht bij wereldkaarten.nl

Hier hebben ze heel veel leuke wereldkaarten en stadskaarten en het leuke is dat je ze ook op verschillende materialen kunt bestellen zoals canvas, hout, poster, aluminium, plexiglas of een gave tuinposter voor buiten. Ik heb uiteindelijk gekozen voor canvas met daaromheen een zwarte baklijst. Een hele mooie kwaliteit, je kunt hem neerzetten of ophangen.

Nu staat die te pronken in mijn interieur en telkens als ik er naar kijk denk ik aan die mooie tijd.

Wil je ook een stadskaart bestellen of een van de vele soorten wereldkaarten? Kijk dan op www.wereldkaarten.nl